Kiropraktor

Hos Fix Helse møter du på kiropraktorene Tyra og Fredrik, de står klar til hjelpe deg. Vi holder til i moderne lokaler på Nardo i Trondheim med lett adkomst fra omkjøringveien. For å bestille time så kan du bruke vår smidige online booking eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Fredrik Hole
Fredrik HoleKiropraktor
Tyra Bjørndalsæter
Tyra BjørndalsæterKiropraktor

Kiropraktoren er offentlig godkjent autorisert helsepersonell. En kiropraktor jobber med muskel, skjellet og nervesystemet. Kiropraktoren ser på samspillet mellom ledd, bindevev, muskler og bevegelsesmønstre  Ofte kan det være flere faktorer som bør behandles samtidig. Derfor vil din kiropraktor tilpasse behandlingen individuelt etter dine behov for å oppnå langsiktige resultat.

De fleste mennesker henvender seg til kiropraktoren på grunn av smerter i nakke, rygg, armer eller ben, men også andre symptomer som langvarig hodepine kan ligge til grunn. Du trenger ingen henvisning fra lege. Konsultasjonen hos en kiropraktor innledes med samtale mellom deg og kiropraktoren, hvor du forklarer ditt problem. Sammen så utarbeides en behandlings plan som kan inneholde flere elementer som trening, kosthold, tverrfaglig samarbeid som i et tillegg til tradisjonell kiropraktisk behandling. Våre Kiropraktorer har bred kunnskap og gode tverrfaglige kontakter.

Kiropraktorer kan:kiropraktor trondheim

  • Henvise pasienter videre til røntgen-, CT-, MR- undersøkelse
  • Henvise til spesialist i de tilfeller hvor det er hensiktsmessig.
  • Kiropraktorer kan også sykemelde pasienten i opp til 12 uker.

Helseøkonomiforvaltningen (HELFO) yter stønad til behandlingsutgifter hos kiropraktor. Kiropraktorene fastsetter selv pris på sine tjenester, og stønaden vil derfor normalt bare dekke en begrenset andel av de totale kostnadene.

Behandling hos kiropraktor omfattes ikke av noen av frikortordningene. (HELFO/NAV/helsenorge.no)

Klikk her for timebestilling

Tilbake til forsiden